Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Trenger du Sykepleier, frisør, fotpleie eller fysioterapeut?

Risvig Omsorg vil å tilby profesjonelle hjemmetjenester du trenger, når- og der du trenger det.

Vi vil bestrebe å ha gode og profesjonelle samarbeidspartnere som eldre kan ha nytte og glede av. Og ikke minst, tjenester som kan utføres der du er! Derfor samarbeider Risvig Omsorg med blant annet erfarne sykepleiere, fotpleier, fysioterapeut, frisør, mm. Anbefaler vi noen vet vi de er flinke! Det er lettere å kontakte en bedrift for utførelse av tjenester dersom du har fått dem anbefaltt av noen du stoler på. Bo hjemme lengre med viktige tjenester der du er, uten å gå på kompromiss med kvalitet. Ta kontakt med oss i Risvig Omsorg, eller direkte med våre samarbeidspartnere her:

Fotpleie hjemme - Risvig Omsorg

Spes.-Sykepleier

Risvig Omsorg tilbyr Sykepleier tjenester hjemme

Risvig Omsorg samarbeider med Alba Omsorg, slik at du kan være hjemme så lenge som mulig i dine trygge omgivelser. 

Alba Omsorg er et team bestående av spesialsykepleiere med over 20 års erfaring i helsetjenesten, med bred kompetanse innen bla. somatikk, geriatri, demens, kreft og andre kroniske sykdommer. Kartlegging av tiltak ut i fra dine behov, som bla. pleie, stell av sår (også avanserte) støttesamtaler, sittevakter, administrering av, medisiner, samt oppfølgning av pårørende. Vi er til for deg som bor hjemme og ønsker kontinuitet og stabilitet i utøvelsen av både store og små oppdrag. 

Info om Alba Omsorg

Fotpleier

Risvig Omsorg tilbyr fortpleie hjemme

Risvig Omsorg samarbeider med Fotdamene AS, som er erfarne og autoriserte fotpleiere, som utfører behandling hjemme hos deg.

Fotdamene har mottak på ulike institusjoner, Oslo, Bærum og Lier, i tillegg til nyåpnet klinikk på Bærums Verk. Å ta vare på sine føtter er en god investering i egen helse, og Fotdamene bestreber å gi deg individeull og tilpasset behandling, og en god opplevelse som medvirker til at fotpleie blir en selvfølge i menneskers liv, for å en så aktiv hverdag som mulig.

Info om Fotdamene AS

Fysioterapeut

Risvig Omsorg tilbyr fysioterpai hjemme

Redigeres... info kommer

Frisør

Risvig Omsorg har frisør tjenester hjemme

Redigeres... info kommer

Siste

Risvig Omsorg har frisør tjenester hjemme

Redigeres... info kommer

Besøksvenn til hjelp og glede i hverdagen. Sammen med våre partnere tilbyr vi også tjenester som Sykepleier, frisør, fotpleier, fysioterapeut, massør med flere - som kan utføre profesjonelle og autoriserte tjenester hjemme hos deg.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn