Det er vi som avlaster deg som har gamle foreldre - Eldreomsorg, en jobb vi er glad

Vi gjør en forskjell for deg og dine - Privat omsorg og bistand for eldre i Oslo, Asker og Bærum. "Alle skulle hatt en sr.engel".

Hirstorien...  Vibeke Risvig Stenersen, født 1969, er genuint opptatt av- og brenner for en mer personlig og tilpasset eldreomsorg, noe kommunene ikke lenger har ressurser til. Etter å ha jobbet med eldreomsorg deltid et par år, ble det tydelig hvor stort behovet er, samt hvor positive endringer det er mulig å bidra med  i hverdagen til eldre. Ønsket om å bidra endte med etablering av Risvig Omsorg - Verdig eldreomsorg (jan. 2018) som skal videreføre dette. Vi vil tilby tjenester for en bedre og mer meningsfull hverdag for eldre samt trygg avlastning for deres pårørende.

"Vi har et brennende ønske om å bidra positivt i eldreomsorgen, og vi tror at vi gjennom våre tjenester, kan hjelpe mange eldre og deres pårørende til en bedre hverdag... både fysisk og psykisk. Vi ser at våre omsorgstjenester betyr en stor forskjell både for å kunne bo hjemme lengre, samt for eldre som bor i omsorgsbolig eller på sykehjem". Vi jobber fra hjertet! Med våre omsorgstjenester og besøk av en av våre `sr.engler`kan du være trygg på at din gamle mor eller far er hjertelig ivaretatt. Få et ansikt på oss her under, og ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.


Kjemi er viktig!
Vi legger stor vekt på gode matcher mellom besøksvenn og kunde. Vi avdekker både behov, interesser, forventninger og mye mer før vi setter sammen besøksvenn og kunde. Vi er opptatt av at privat omsorg for eldre skal være verdig, trygt og stabilt, og noe den eldre gleder seg til. Vi har god erfaring og kan oppgi referanser for din trygghet.

Vi jobber fra hjertet! Med våre tjenester innen omsorg for eldre kan du være trygg på at din gamle mor eller far er hjertelig ivaretatt. Gjør avtale med oss for besøk av en fast og trygg person, uansett om du bor hjemme eller på sykehjem.

En jobb for deg?
Vi er alltid åpne for en prat med potensielle og gode "Sr.-engler" Vi ser aller helst at du er "voksen" og at du er over 30 år. Du må snakke tydelig norsk og ellers være en omsorgsfull, selvstendig og pliktoppfyllende person, og du må naturlig evne det å spre trygghet og glede. Du bør helst ha førerkort klasse B og disponere egen bil, da dette er nødvendig i de fleste oppdragene. 

Mener du at du har de rette forutsetningene for en slik jobb, og litt eller mye tid, er du velkommen til å sende oss en mail. Fortell oss kort om deg selv, og vi vil gi deg tilbakemelding snarest.

Vil du høre mer om våre tjenester?

Ta kontakt med oss HER, og du vil bli kontaktet i løpet av kort tid.

Klikk deg inn på vår facebookside over, for å se hverdagsglimt... Lik og del gjerne.

Vibeke Risvig Stenersen privat eldreomsorg
Vibeke Risvig Steneren
Eier/Sr.engel

Torill Stousland privat eldreomsorg
Torill Stousland
Besøksvenn/Sr.engel

Helle-Karine Paulshus privat eldreomsorg
Helle-Karine Paulshus

Besøksvenn/Sr.engel

Kristin Gilbert jobber med privat eldreomsorg

Kristin P. Gilbert
Besøksvenn/Sr.engel

Lise Cook jobber med privat omsorg for eldre i oslo og akershus
Lise Cook
Besøksvenn/Sr.engel

Privat omsorg for eldre Torunn Dønheim
Torunn Dønheim
Besøksvenn/Sr.engel
Trine Hertzenberg jobber med Privat eldreomsorg
Trine Hertzenberg
Besøksvenn/Sr.engel

Elise Kløvstad jobbe rmed privat omsorg for eldre
Elise Kløvstad

Besøksvenn/Sr.engel

 

Anita Sæther Privat eldreomsorg

Anita Sæther
Besøksvenn/sr.engel

Camilla Heiberg privat omsorg for eldre besøksvenn sr. engel

Camilla Heiberg
Besøksvenn/Sr.engel

Monica Hopsdal Clausen sr omsorg og bistand prvat besøksvenn
Monica Hopsdal Clausen
Besøksvenn/Sr.engel

Marianne A. Holter Privat eldreomsorg og bistand besøksvenn
Marianne A.Holter

Besøksvenn/Sr.engel

 

 


Vi jobber fra hjertet! Med våre tjenester innen omsorg for eldre kan du være trygg på at dine kjære er hjertelig ivaretatt. Vi er her for å gjøre hverdagen bedre. Bestill oss for faste besøk, av en fast trygg person hjemme eller på sykehjem.

Hjemmebesøk – Gå tur – Gode samtaler - Tilsyn – Praktiske gjøremål - Aktiviteter - trening - bistand - følgetjenester - mm. Hjemme eller på sykehjem

 

Share on Facebook