Det er vi som avlaster deg som har gamle foreldre - Eldreomsorg, en jobb vi er glad

Vi gjør en forskjell for deg og dine - Privat omsorg og bistand for eldre i Oslo, Asker og Bærum. "Alle skulle hatt en sr.engel".

Hirstorien...  Vibeke Risvig Stenersen, født 1969, er genuint opptatt av- og brenner for en mer personlig og tilpasset eldreomsorg, noe kommunene ikke lenger har ressurser til. Etter å ha jobbet med eldreomsorg deltid et par år, ble det tydelig hvor stort behovet er, samt hvor positive endringer det er mulig å bidra med  i hverdagen til eldre. Ønsket om å bidra endte med etablering av Risvig Omsorg - Verdig eldreomsorg (jan. 2018) som skal videreføre dette. Vi vil tilby tjenester for en bedre og mer meningsfull hverdag for eldre samt trygg avlastning for deres pårørende.

"Vi har et brennende ønske om å bidra positivt i eldreomsorgen, og vi tror at vi gjennom våre tjenester, kan hjelpe mange eldre og deres pårørende til en bedre hverdag... både fysisk og psykisk. Vi ser at våre omsorgstjenester betyr en stor forskjell både for å kunne bo hjemme lengre, samt for eldre som bor i omsorgsbolig eller på sykehjem". Vi jobber fra hjertet! Med våre omsorgstjenester og besøk av en av våre `sr.engler`kan du være trygg på at din gamle mor eller far er hjertelig ivaretatt. Få et ansikt på oss her under, og ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Kjemi er viktig!
Vi legger stor vekt på gode matcher mellom besøksvenn og kunde. Vi avdekker både behov, interesser, forventninger og mye mer før vi setter sammen besøksvenn og kunde. Vi er opptatt av at privat omsorg for eldre skal være verdig, trygt og stabilt, og noe den enkelte gleder seg til. Vi har god erfaring og kan oppgi referanser for din trygghet.

Vi jobber fra hjertet! Med våre tjenester innen omsorg for eldre kan du være trygg på at din gamle mor eller far er hjertelig ivaretatt. Gjør avtale med oss for besøk av en fast og trygg person, uansett om du bor hjemme eller på sykehjem.

Oppdrag som besøksvenn?
Vi er alltid åpne for en prat med potensielle og gode "Sr.-engler" og vi kan formidle oppdrag til deg som konsulent. Vi ser aller helst at du er "voksen" og at du er over 30 år. Du må snakke tydelig norsk og ellers være en omsorgsfull, selvstendig og pliktoppfyllende person, og du må naturlig evne det å spre trygghet og glede.

Mener du at du har de rette forutsetningene, og ønsker å høre mer, er du velkommen til å sende oss en mail.

Vil du høre mer om våre tjenester?

Ta kontakt med oss HER, og du vil bli kontaktet i løpet av kort tid.

Klikk deg inn på vår facebookside over, for å se hverdagsglimt... Lik og del

 

Vibeke Risvig Stenersen - Privat EldreomsorgVibeke Risvig Stenersen
Eier & BESØKSVENN

Helle-Karine Paulshus  - Privat Eldreomsorg
Helle-Karine
Paulshus
BESØKSVENN

Monica Hopsdal Clausen - Privat EldreomsorgMonica Hopsdal Clausen
BESØKSVENN

Hvem er du - øsnker å jobbe med noe meningsfullt


Kanskje du vil bli
BESØKSVENN?

Elise Kløvstad - Privat EldreomsorgElise Kløvstad
BESØKSVENN

Anita Sæther - Privat Eldreomsorg
Anita Sæther
BESØKSVENN

Camilla Heiberg - Privat EldreomsorgCamilla Heiberg
BESØKSVENN

Kristin Paulshus GilbertKritin Paulshus Gilbert
BESØKSVENN

Torill Stousland - Privat EldreomsorgTorill Stousland
BESØKSVENN

Lise Cook - Privat Eldreomsorg
Lise Cook
BESØKSVENN

Marianne A. Holter - Privat Eldreomsorg
Marianne A. Holter
BESØKSVENN

Trine Hertzenberg - Privat EldreomsorgTrine Hertzenberg
BESØKSVENN

 

Torunn Dønnheim - Privat EldreomsorgTorunn Dønheim
BESØKSVENN


Kanskje du vil bli...
BESØKSVENN?

Bengt Larsen Renolen - Privat EldreomsorgBengt Larsen REnolen
BESØKSVENN

Lene Johansen - Privat EldreomsorgLene Johansen
BESØKSVENN

.

.

 


Vi jobber fra hjertet! Med våre tjenester innen omsorg for eldre kan du være trygg på at dine kjære er hjertelig ivaretatt. Vi er her for å gjøre hverdagen bedre. Bestill oss for faste besøk, av en fast trygg person hjemme eller på sykehjem.

Hjemmebesøk – Gå tur – Gode samtaler - Tilsyn – Praktiske gjøremål - Aktiviteter - trening - bistand - følgetjenester - mm. Hjemme eller på sykehjem

 

Share on Facebook