Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Gode samarbeidspartnere - til nytte, bistand og glede for eldre

Risvig Omsorg samarbeider med- og formidler profesjonelle aktører av hjemmetjenester

Vi vil bestrebe å ha samarbeidspartnere som eldre kan ha nytte og glede av. Og ikke minst... tjenester som kan kan KOMME TIL DEG - der DU er! Alt fra fotpleie, fysioterapeut, frisør, til vaktmestertjenester mm. Anbefaler vi noen vet vi de er flinke! Det er lettere å kontakte en bedrift for utførelse av tjenester dersom du har fått dem anbefaltt av noen du stoler på. Noen ganger oppnår du i tillegg en rabatt eller god avtale gjennom oss. Vi ordner gjerne avtaler for deg, eller du kan ta direkte kontakt med våre samarbeidspartnere her under. Ingen fordyrende ledd, bare gode tilbud og muligheter til våre kunder.

Fotpleie hjemme - Risvig Omsorg

Aut. forterapeut hjem:

Tilbud til deg som ikke ønsker å reise til en klinikk, eller som har av andre grunner har vanskelig med å komme seg ut. (Bedriftsterapeutene kommer med egen side: fotdama AS)
Mer info om: fotterapeut

Få frisøren hjem:

Sol er en dyktig frisør, som også har jobbet i hjemme- tjenesten. Hun kommer dit DU er, og har med utstyr til de aller fleste behandlingen for dame/herre. I tillegg til hårstell, får du en god prat med Sol, som er positiv og glad i mennesker.
Mer info om: hjemmefrisørFysioterapi og trening:

RO samarbeider med dyktige FYSIOTERAPEUTER som kan komme DIT du er! Hopstock Helse kan hjelpe deg med Fysioterapi, Osteopati, trening og massasje. Du er veldkommen til å besøke oss på en av våre avdelinger. Vi er også fleksible på hjemmebehandling. Booker du via RO, får du 20% rabatt på din behandling/trening.
Mer info om: fysioterapeut
Mer info om: trening

Støtte hjemme Risvig Omsorg

Fotpleier hjem

Frisør hjem

Handyman hjemme Risvig Omsorg

Kaffekos hjemme - Risvig Omsorg

Omsorg for eldre og trygg avlastning for pårørende i hele Oslo, Asker og Bærum. Vi besøker eldre i blant annet Oslo og Bærum som Sandvika, Høvik, Østerås, Eiksmarka, Jar, Majorstuen, Frogner, St.Hanshaugen, Bygdøy, Snarøya, Ullern med flere - Privat omsorg hjemme

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn