Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Besøksvenn og sykepleie tjenester hjemme i Oslo og Akershus

Kontakt oss

En god latter forlenger livet...

Hverdagen med eldre

5. oktober 2018

Privat eldreomsorg, en jobb med glede
Privat eldreomsorg, en jobb med glede

Vi er helt sikre på at om du spør de over 70, hva de mener er bra for livskvaliteten, så er det å ha det gøy iblant, en del av svaret. Og det gjelder ikke kun eldre selvfølgelig ….  Alle liker å ha det GØY!

De store pilarene i god livskvalitet tror vi er behov for et trygt bosted, nærhet- og samvær med andre, følelsen av å bety noe for noen, og fortsatt få oppleve noe- være seg kultur, cafebesøk, konsert, spaserturer og annet hyggelig man kan finne på. Men en god latter og det å ha det GØY i hverdagen er vi sikre på er sunt og øker livskvaliteten.


Man slutter ikke å ha disse behovene selv om man runder 70 eller 80, ei heller om man blir dement. Det handler bare om å tilpasse til den enkelte. For at hver og en skal oppleve aktiviteter og samvær som meningsfullt, er det viktig å sette seg inn i hva personen selv er- eller tidligere har vært interessert i.

Vi jobber med privat eldreomsorg, og besøker mange seniorer hver uke, både hjemme og på sykehjem, og vi kaller oss for sr.engler. Vi motiveres av å bidra til meningsfulle hverdager, stimulere, oppleve ... ha det gøy sammen og være litt «gærne» av og til.
Karoline er sr-engel! Hun besøker denne herlige damen 2 ganger i uken, og da finner de på aktiviteter og annet som gir mening og glede akkurat der og da. Denne damen har masse humor og skikkelig glimt i øyet, og Karoline gjør det mulig å dele gode øyeblikk med en trygg og kjent person. De kommer seg «ut av hverdagen», drar på cafe, ser på livet, ordner praktiske gjøremål, og humor og latter er en naturlig del av samværet … og en god latter forlenger livet… for begge!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn