Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Besøksvenn og sykepleie tjenester hjemme i Oslo og Akershus

Kontakt oss

Lykken er å glede en annen!

Hverdagen med eldre

3. september 2018

Privat eldreomsorg
Privat eldreomsorg

"Lykken er å glede en annen"...
Og er det noe som er lett å bidra til, så er det nettopp dette. I vår hverdag med eldre, er det mange demente. Personer med demens er som alle preget av sin personlighet og vaner, men i tillegg av demenssymptomene. Den enkelte kan ofte kan ha problemer med å uttrykke sine ønsker og behov, samt hvordan demenssymptomene gjør hverdagen vanskelig for ham eller henne.

"Kari" er en dame vi har kjent lenge, og vi vet at hun som person er velstelt og liker å bla. være fin på håret og ha nylakkede negler. Hun klarer bare ikke selv å ivareta dette lenger... Litt av besøket idag gikk med på å finne frem massasjeolje til hendene, neglefil og neglelakk, og med omhu velge ønsket lakkfarge. "Kari" sovnet til og fra" mens hender og negler ble stelt, men våknet stadig med et "åhh, dette er så deilig, og blir så fint".

Etterpå avsluttet vi med å ta krølltangen gjennom håret, og da kunne helgen bare komme... "Kari" følte seg akkurat slik hun skulle og alltid har gjort.... som en velstelt og fin dame.

...det kostet så lite, og gjorde så mye - Lykken er å se en annens glede:-)

Stell og hygge hjemme - privat eldreomsorgDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn