Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Besøksvenn og sykepleie tjenester hjemme i Oslo og Akershus

Kontakt oss

Nok isolasjon nå?

Nyheter og forskning eldreomsorg

8. mai 2020

Vi savner kontakt
Vi savner kontakt

Blir dette snart virkelighet igjen ...? På selveste frigjøringsdagens 75 års jubileum, kan vi kanskje også feire en snarlig nyvunnet frihet!?


Siden 16. mars - hele 8 uker nå, har våre eldre på sykehjem over hele landet vært isolert. Dette selvfølgelig til deres eget beste, og har vært helt nødvendig. Men nå tror jeg det er flere der ute, som begynner å føle på at isolasjonen også har en pris. Å leve sine eldre dager uten kontakt med sine, blir ikke kvalitetstid for de som ikke har så "god tid". Derfor er det gledelig å høre at familie nå får terffe sine eldre igjen, utendørs og tilrettlagt. Det er en start... Det øyne også håp og utiskter om at alle inklusive vi private "sr.engler" kan komme på besøk snart. Det er langt fra alle beboere på sykehjem, som har familie eller venner som kommer på besøk, og spesielt for disse har isolasjonen nnok vært hard. Det er hardt for oss også... vi savner dere alle, og håper vi snart sees, og kan finne på hyggelige ting sammen igjen.

Bilde med tillatelse

https://www.nrk.no/vestland/her-far-martha-_94_-endelig-treffe-barna-sine-igjen_-_-voldsomt-kjekt-a-se-dem-1.14991428

Repost:nrk.no/april 2020Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn